Fundin Seminaari

Fundi ry järjestää opiskelijavoimin joka toinen vuosi kiinteistöalan ammattilaisille suunnatun Fundin seminaarin.

FUNDIN VUODEN 2019 SEMINAARI

Tänä vuonna seminaarissa pohditaan kiinteistöalan näkökulmasta, kuinka muuttuva maailma kannustaa kestävään rakentamiseen, uusien teknologiaratkaisujen hyödyntämiseen sekä miten muuttuvat arvot ohjaavat kuluttajien käyttäytymistä. Seminaari haastaa puhujiaan kysymyksillä: keitä varten ja miksi kiinteistöalan uusia toimintamalleja tehdään, mistä muutospaineet tulevat ja kuka on valmis maksamaan niistä?

Seminaariohjelma: Fundin seminaari 2019 ohjelma

FUNDIN VUODEN 2017 SEMINAARI

Kutsu Fundin seminaariin 2017

FUNDIN VUODEN 2015 SEMINAARI

Vuoden 2015 seminaari järjestettiin 22.10.2015 Ostrobotnian juhlakerroksessa. Seminaarissa käsiteltiin vastuullisuutta ja sen merkitystä kehittyvässä kiinteistöliiketoiminnassa eri toimijoiden näkökulmista. Seminaarissa pohdittiin, millä tavoin vastuullisuus näkyy kiinteistöalalla, kuinka se voidaan käytännössä varmistaa ja toteuttaa, sekä kannattaako vastuullisuus todella. Lisäksi kuultiin näkemyksiä siitä, ovatko vuokralaisten vaatimukset muuttuneet myös heidän toteuttaman yhteiskuntavastuun myötä ja millainen on vastuullisen kiinteistösijoittajan salkku.

FUNDIN VUODEN 2013 SEMINAARI

Fundi ry:n Neliöt käyttöön -asiantuntijaseminaari järjestettiin keskiviikkona 22.5. Ostrobotnian juhlakerroksessa. Seminaarin ajankohtaisena teemana oli pääkaupunkiseudun toimistotilojen korkea vajaakäyttöaste, joka oli houkutellut paikalle salin täydeltä kiinteistöalan ammattilaisia. Alla linkki seminaarijulkaisuun.

Seminaarijulkaisu 2013