Skip to main content

Toiminta

Fundi ry on kiinteistötalouden ammattiaineyhdistys, johon voivat liittyä kaikki kiinteistötaloudesta kiinnostuneet.

Toiminnallamme haluamme luoda ja ylläpitää tiivistä yhteistyötä kiinteistöalan yritysten ja opiskelijoiden välillä. Järjestämämme tapahtumat, kuten yritysvierailut, seminaarit ja vapaa-ajan toiminta tarjoavat mahdollisuuden tutustua alan toimijoihin ja muihin opiskelijoihin.

Fundi tarjoaa jäsenilleen ammatillispainotteista toimintaa samanhenkisen porukan kesken. Lähde mukaan järjestämiimme illanviettoihin, golf-tapahtumiin, yritysvierailuille tai pidemmille ulkomaan excursioille! Toimintaa on niin opiskelijoille kuin alumneillekin. Mikäli haluat pysyä tulevista tapahtumistamme kartalle, liitythän telegram-ryhmäämme tästä.

Yrityksille tarjoamme mahdollisuuden tavoittaa tulevat alan osaajat ja näkyvyyttä alan opiskelijoiden keskuudessa. Välitämme työpaikkailmoituksia jäsenillemme ja järjestämme tapahtumia, joissa yritykset voivat tuoda itsensä esille mahdollisena työnantajana. Suomen ainoana kiinteistöalan opiskelijayhdistyksenä olemme helpoin ja tehokkain tapa tavoittaa kiinteistöalan tulevat huippuosaajat! Lue lisää Yritysyhteistyö -sivuilta.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

 

Palautetta toiminnastamme tai kehitysideoita pääset antamaan täältä.

Mukana toiminnassa? Tutustu hallitukseen!