Skip to main content

Arvoisat Fundin jäsenet sekä yhteistyökumppanimme, haluan toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi Fundin vuoteen 2024!

Kuten edellisenä vuonna, myös vuonna 2024 jatkamme aktiivista tapahtumien järjestämistä sekä yhteisömme vahvistamista. Olemme saaneet runsaasti inspiraatiota ja ideoita aiemmista vuosista ja haluammekin jatkaa toimintamme nousujohteista kehityskulkua.

Vuosi on ehtinytkin jo käynnistyä varsin korkealla intensiteetillä. Vuotuinen tapahtumasarjamme sai kunniakkaasti alkunsa alkuvuodesta järjestetyllä FURA-tapahtumalla, joka oli varsinainen menestys. Kiinteistöalan koruton tilanne loisti tapahtumassa poissaolollaan, kun Saha täyttyi sankoista joukoista sekä jäseniämme että yritysedustajia. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta!

Yritystapahtumiin lukeutuvat myös ekskursiot, joita on jo muutama pidetty ja lukuisia on vielä tuloillaan – kannattaakin seurata Telegram-kanavaamme sekä verkkosivujamme, joista saa kätevästi ajantasaisen tilannekuvan tulevista verkostoitumisen sekä ammatillisen kehittymisen mahdollistavista ekskursioista muiden tapahtumien ohella. Lisäksi syksyllä järjestetään taas perinteinen seminaarimme, jonka valmistelu onkin jo aktiivisesti aloitettu.

Tulevan vuoden tapahtumakalenteri on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia ja aktiviteetteja. Perimmäisenä tavoitteenamme on yhdistää yritykset ja opiskelijat entistä tiiviimmin ja samalla tarjota jäsenillemme unohtumattomia kokemuksia. Suunnitelmissamme on muiden tapahtumiemme ohella järjestää myös afterworkeja sekä aiempaa enemmän liikunnallisia tapahtumia yhdessä.

Kiinteistötalouden tultua aiemmin myös kandidaattivaiheen pääaineeksi on huomioitava aiempaakin tarkemmin opiskelijoiden aktivointi mukaan toimintaamme varhaisesta vaiheesta lähtien – tätä varten olemmekin suunnitelleet syksylle myös erityisesti fukseille suunnattua tapahtumaa. Uusien tapahtumakonseptien lisäksi kiinteistöalalle varsin ominainen kilpailuttaminen on kantanut hedelmää, kun suuntaamme wappuna entistä suurempana joukkona fundilaisia Fappulautalla kohti Ullanlinnanmäkeä.

Haluaisin myös muistuttaa, että palautteenne on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme kehittää toimintaamme entistäkin paremmaksi ja vastaamaan jäsentemme tarpeisiin entistä paremmin.

Odotamme innolla, mitä kaikkea vuosi tuo tullessaan ja toivomme näkevämme teidät kaikki tulevissa Fundin tapahtumissa!

Ystävällisin terveisin,
Aaro Hanttu
Puheenjohtaja

Leave a Reply