Skip to main content

Hyvää kevään alkua!

Vuosi 2023 on täällä ja Fundille on valittu vuoden 2023 hallitus sekä yhteistyöyritykset. Fundin tasainen kasvu jatkuu, sillä meillä on tänä vuonna ennätysmäärä jäseniä ja yhteistyöyrityksiä. Haluaisimme jälleen kiittää kaikkia jäseniä ja yrityksiä, jotka mahdollistavat Fundin toiminnan tänäkin vuonna. Olemme aloittaneet vuoden suunnittelemalla tämän vuoden tapahtumia niin jäsenille kun yrityksille. Tämän vuoden suurin muutos tapahtumissa edeltäviin vuosiin on etätapahtumien poistuminen, joka mahdollistaa myös uusien tapahtumien järjestämisen. Pyrimme järjestämään monia mukavia tapahtumia yrityksille ja opiskelijoille.

Tämän vuoden ensimmäinen tapahtuma oli FURA eli Fundin ura- ja rekrytointitapahtuma. FURA:ssa 10 yritystä pääsi kertomaan yrityksistään niin esitysten kuin esittelypisteiden muodossa. Mukava päästä järjestämään FURA paikan päällä, eikä edellisten vuosien tapaan etäyhteydellä. Kiitos kaikille osallistuneille! Tämän lisäksi meillä on ollut jo muutama ekskursio, joita meidän mahtavat yhteistyöyritykset pääsevät jälleen järjestämään täysin normaalisti. Muistakaahan, että ekskursioihin kannattaa ilmoittautua matalalla kynnyksellä, sillä ne ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia päästä tutustumaan yrityksiin ja alamme kollegoihin. Huhujen mukaan ekskursioilta voi löytää tulevan työpaikan.

Ekskursioiden lisäksi tulemme järjestämään muita huikeita tapahtumia kuten Afterworkeja, liikunnallisia tapahtumia ja rentoutumista. Ensimmäiset Afterworkit järjestettiin Kanavanrannan Crazy Winessä, jossa opiskelijat ja alumnit pääsivät näkemään toisiaan. Seuraavaksi hieman esimerkkejä tulevista tapahtumista. Vappuviikolla on luvassa Fundin perinteinen Vappulautta ja mahdollisesti viininmaistelua. Kesällä tiedossa on muun muassa Fundi x Ropo Golfreissu ja Fundin kesäpäivät. Syksymmällä lähdemme Müncheniin, Real Expo ulkomaan ekskursiolle ja nautimme Viini ja tapasillasta Linkin kanssa. Talvella järjestämme pikkujoulut ja mahdollisesti pikkujouluihin liittyvän risteilyn.

Fundin lähtökohta tällekin vuodelle on tuoda yritykset ja opiskelijat yhteen pitämään hauskaa. Tämän ohessa pyrimme kehittämään Fundin toimintaa niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Teemme toiminnastamme läpinäkyvämpää ja parannamme yhteistyösuhteitamme. Tähän liittyen pyytäisimme myös jättämään palautetta tapahtumista, sillä se on meille tärkeää kehityksemme kannalta. Kaiken kaikkiaan olemme innoissamme tästä vuodesta ja mahdollisuudesta järjestää Fundille taas yksi onnistunut vuosi lisää.

Nähdään Fundin tapahtumissa!

 

Kim Lindfors

Puheenjohtaja

Fundi ry

Leave a Reply