Skip to main content

Moikka kaikille!

Vuosi lähti käyntiin vauhdilla, kun heti vuoden vaihtumisen jälkeen aloimme suunnittelemaan Furaa eli Fundin ura- ja rekrytointitapahtumaa. Fura järjestettiin viime vuoden tapaan webinaarina koronapandemiasta johtuen. Tapahtumassa pääsimme kuulemaan mielenkiintoisia esityksiä ja uratarinoita partneriyrityksiltämme, jotka mahdollistivat tämän perinteikkään tapahtuman järjestämisen tänäkin vuonna. Kiitos vielä kaikille Fundin partneriyrityksille toimintamme tukemisesta!

Tapahtumien järjestäminen on koronapandemian vuoksi ollut alkuvuonna hieman haastavaa, mutta onneksi kevät näyttää jo paljon valoisammalta! Maaliskuun alussa järjestimme tämän vuoden ensimmäiset afterworkit, ja aftereille saapui fundilaisia fuksista alumniin. Olipas mukavaa päästä pitkästä aikaa tapaamaan fundilaisia kasvotusten! Keväälle olemme hallituksen kanssa suunnitelleet vielä excursioita ja jopa uudenlaisia tapahtumakonsepteja, joista kuulette varmasti myöhemmin lisää! Myös syksyn tapahtumat alkavat pikkuhiljaa hahmottumaan – niistä mainittakoon useat excursiot partneriyritystemme kanssa, Fundin seminaari sekä ExpoReal-matka Saksaan. Toivottavasti pääsemme tänä vuonna järjestämään paljon tapahtumia ja tapaamaan fundilaisia ja yrityksiä ihan livenä!

Hallituksellamme on tänä vuonna paljon tapahtumaideoita sekä tavoitteita Fundin toiminnan kehittämiselle. Suurimpina tavoitteina meillä on hauskanpidon lisäksi järjestää uudenlaisia tapahtumia ja tuoda kiinteistöalan opiskelijoita ja ammattilaisia yhteen entistä paremmin. Syksyllä odotamme joukkoomme myös paljon uusia kiinteistöalasta kiinnostuneita opiskelijoita ja tulevaisuuden kita-ammattilaisia, kun kandidaattiohjelmamme uudistuu. Jännityksellä odotamme millaisia uusia tuulia tämä tuo Fundin toiminnalle!

Hyvää kevään alkua, nähdään Fundin tapahtumissa!


Lotta Sirkemaa

Puheenjohtaja

Fundi ry

 

 

 

Kuva: Markus Havia / Markus Havia Photography

Leave a Reply