Skip to main content

Mahtavaa kevään alkua!

Vuosi 2020 on alkanut vauhdikkaasti Fundin osalta ja tänä vuonna otettiinkin askel kohti tuntematonta ja rooli hallituksen puheenjohtajana osui omalle kohdalleni. Niin kuin aina, toiminnan aloittamisessa ja vastuun siirtämisessä uudelle hallitukselle kuluu oma aikansa. Olemmekin ottaneet kunnolla härkää sarvista heti vuoden alusta ja tuleva toimintakausi näyttää Fundin osalta entistä tapahtumarikkaammalta monien uusien avausten ja ideoiden saadessa vauhtia alleen.

Vuosi 2020 on Fundin toiminnalle monellakin tapaa merkittävä. Juhlimme yhdessä yhdistyksemme 25-vuotista taivalta ensi syksynä ja toimintamme tuleekin kehittyä vuosien kuluessa eteenpäin ajan hengessä rationaalisesti, mutta koordinoidusti. Pyrimmekin täysin uudella ja hyvällä tavalla yhdistystoiminnasta kokemattomalla kokoonpanolla tuomaan uusia ideoita toimintaamme ja piristämme jokainen osaltamme toimintaamme asetettujen tavoitteiden mukaan.

Aalto yliopiston yhdistyessä niin teknillisen korkeakoulun, kauppakorkeakoulun sekä taideiden ja suunnittelun korkeakoulun osalta yhdeksi kampukseksi, tulee myös Fundin laajentaa toimintaansa osana tätä mahtavaa kehitystä yhä avoimemmaksi sekä jokaiselle Aaltolaiselle helpommin lähestyttävämmäksi. Meitä fundilaisia yhdistää kuitenkin palo juuri itse substanssiin ja toimintamme kaipaa verkostoja niin teknilliseltä, kaupalliselta kuin suunnittelupuoleltakin. Yhteistyön voimaa on vaikea korostaa ja Aallon hengessä sitä tulee vaalia myös yhteisöjen puolella.

Fundin vuosi 2020 tulee pitämään sisällään niin tiukkaa verkostoitumista, hauskaa yhdessäoloa sekä uusia avauksia niin yhteistyökumppanien, kuin kansainvälisen toimintojemme osalta. Vaalimme parhaamme mukaan perinteitä ja toivottavasti saatamme yhä useammat opiskelijat sekä työnantajat kiinteistöalalla lähemmäs toisiaan!

Tehdään tästä kaikille mahtava vuosi ja saatetaan transaktiot maaliin jokaisella osa-alueella.

Nähdään tapahtumissa!

Konsta Pikkujämsä
Hallituksen puheenjohtaja
Fundi Ry